Lukupiiri: Suuren pelin paluu

Keskustaopiskelijat ja Keskustan Sivistysseura järjestävä etälukupiirin Hiski Haukkalan syksyllä julkaistusta kirjasta "Suuren pelin paluu" (Otava). Ilmoittaudu mukaan!

Lukupiiri alkaen 28.5: Juha Kuisman “Keskustalaisuudesta”

Keskustan Sivistysseura järjestää yhteistyössä Keskustaopiskelijoiden kanssa lukupiirin, jossa käsitellään tietokirjailija Juha Kuisman kirjaa "Keskustalaisuudesta". Ensimmäinen tapaaminen torstaina 28.5. klo 18. Tervetuloa mukaan!

Tapahtuma: “Keskustalaisuudesta” feat. Juha Kuisma

Minkälaiseen maailmaan keskustalaisuus on syntynyt ja mitä se on tänä päivänä? Minkälaista keskustaa Suomi ja maailma tarvitsevat poikkeusolojen jälkeen? Tietokirjailija Juha Kuisma ja Keskustan Sivistysseuran puheenjohtaja Arttu Karila puivat Kuisman Keskustalaisuudesta -kirjan kautta maailman menoa teams-tilaisuudessa.