Lukupiiri alkaen 28.5: Juha Kuisman “Keskustalaisuudesta”

Keskustan Sivistysseura järjestää yhteistyössä Keskustaopiskelijoiden kanssa lukupiirin, jossa käsitellään tietokirjailija Juha Kuisman kirjaa "Keskustalaisuudesta". Ensimmäinen tapaaminen torstaina 28.5. klo 18. Tervetuloa mukaan!

Tapahtuma: “Keskustalaisuudesta” feat. Juha Kuisma

Minkälaiseen maailmaan keskustalaisuus on syntynyt ja mitä se on tänä päivänä? Minkälaista keskustaa Suomi ja maailma tarvitsevat poikkeusolojen jälkeen? Tietokirjailija Juha Kuisma ja Keskustan Sivistysseuran puheenjohtaja Arttu Karila puivat Kuisman Keskustalaisuudesta -kirjan kautta maailman menoa teams-tilaisuudessa.

Tallenne keskustelutilaisuudesta: Onko keskusta sivistysliike?

Tallenne keskustelusta "Onko keskusta sivistysliike?" Keskustelussa mukana Seppo Kääriäinen, Tuomo Puumala, Inna Kallioinen ja keskustelun vetäjänä Liina Tiusanen. Tilaisuus on pidetty joulukuussa 2018 Sivistysseuran perustamistilaisuuden yhteydessä.