Lukupiiri: Suuren pelin paluu

Keskustaopiskelijat ja Keskustan Sivistysseura järjestävä etälukupiirin Hiski Haukkalan syksyllä julkaistusta kirjasta "Suuren pelin paluu" (Otava). Ilmoittaudu mukaan!

Puheenjohtajan kynästä: Lamasta kulttuurin renesanssiin

"Vaikka valo ei tällä hetkellä tunnu loistavan kulttuurialalle, on sille olemassa kasvava tilaus - jos me niin päätämme. Pimeään pohjolaan kulttuurilla on potentaalia tarjota valoa ympäri vuoden ja olla yksi voimatekijä muutoksessa kohti kestävää kasvua ja paremmin voivaa yhteiskuntaa.", kirjoittaa Keskustan Sivistysseuran puheenjohtaja Arttu Karila.

Katri Kulmuni: Syvää kansansivistystä

"Vain yhteiskunta, joka kouluttaa ja kasvattaa nuorensa luottamaan toisiinsa; auttaa ymmärtämään maailmaa ja tukee jokaista löytämään omat lahjansa ja oman ammatillisen ylpeyden; vain tällainen yhteiskunta menestyy ja voi turvata oman tulevaisuutensa." Lue puheenjohtaja Katri Kulmunin vastaus Sivistysseuran kirjoitushaasteeseen.