Keskustan Sivistysseuran vuosikokous: Katse kulttuurialan nousuun ja kasvuun

Vuosikokous muistuttaa, että koronakriisin jälkeen vastavalitun ministeri Kurvisen akuutein tehtävä on tukea laajan kulttuuri- ja tapahtuma-alan paluuta uuteen normaaliin. Ministeri Saarikon aloittamaa kulttuurialan tulevaisuustyötä tulee jatkaa.

Lukupiiri: Suuren pelin paluu

Keskustaopiskelijat ja Keskustan Sivistysseura järjestävä etälukupiirin Hiski Haukkalan syksyllä julkaistusta kirjasta "Suuren pelin paluu" (Otava). Ilmoittaudu mukaan!

Puheenjohtajan kynästä: Lamasta kulttuurin renesanssiin

"Vaikka valo ei tällä hetkellä tunnu loistavan kulttuurialalle, on sille olemassa kasvava tilaus - jos me niin päätämme. Pimeään pohjolaan kulttuurilla on potentaalia tarjota valoa ympäri vuoden ja olla yksi voimatekijä muutoksessa kohti kestävää kasvua ja paremmin voivaa yhteiskuntaa.", kirjoittaa Keskustan Sivistysseuran puheenjohtaja Arttu Karila.